DSCN0011(28)De oprichters van de stichting komen zowel uit het bedrijfsleven als uit de wetenschap. Daarnaast weerspiegelen de oprichters ook het internationale karakter dat de stichting nastreeft.

Upp

Upp is een innovatiegroep van vier ondernemers met hart voor natuur en duurzame groei. Upp ontwikkelt concepten voor de toekomst en ideeën die direct toepasbaar zijn in samenwerking met organisaties, bedrijfsleven en overheid. Upp is in 2005 opgezet om innovatie binnen en buiten de groenbranche te versterken. De vier ondernemers komen allen uit de groenbranche:

  • André Hoek, Hoek Hoveniers
  • Thod Binder, Binder Groenprojecten
  • Peter van de Haar, Van de Haar Groep
  • Bert van Helvoirt, Van Helvoirt Groenprojecten

SHFT

SHFT ontwikkelt nieuwe bedrijvigheid en brengt dynamische processen op gang tussen ondernemers, overheid en wetenschap waardoor verborgen kansen worden blootgelegd. Bert van Helvoirt is eigenaar van SHFT.

NAHC

NAHC is een Zweedse naamloze vennootschap, in eigendom van onderzoekers van de Zweedse Universiteit van Landbouwwetenschappen (SLU) en SLU holding. Deze NV vercommercialiseert de ontwikkelde kennis en verkregen resultaten van de SLU onderzoekers.