Tilburg, 10 februari 2022

Ben je een “verbinder” en sta je open voor het verkennen van nieuwe wegen om de kwaliteit van leven van mens en natuur te versterken? En vind je het leuk om een stichting op het snijvlak van gezondheid en natuur te helpen besturen? Dan ben je wellicht onze nieuwe secretaris van de Council van de Stichting Nature For Health. Het is een onbezoldigde functie in onze ANBI-organisatie.

Groen maakt gelukkig, onthaast en geeft rust. Buiten zijn inspireert, activeert en daagt uit tot beweging. Buiten zijn helpt met onze immuniteit en draagt bij aan onze mentale gezondheid.  

De stichting Nature For Health (NFH)  heeft als doel het verbeteren van de kwaliteit van het leven en de leefomgeving door het verbinden van gezondheid en natuur. We zijn  ervan overtuigd dat in contact zijn met natuur  onze gezondheid sterk verbetert. 

NFH wordt bestuurd door een Council, met onbezoldigde bestuursleden met grote netwerken in de gezondheidssector, de wetenschap en de kennissector, de overheid en het bedrijfsleven en de praktijk. Het bestuur voert te samen met het implementatie team van NFH, de vrijwilligers, adviseurs en ambassadeurs en beschermvrouwe de NFH missie uit.  Passie en betrokkenheid voor de gezondheid en het welzijn van mens en natuur is wat ons verbindt. In deze link vind je informatie wie betrokken is als bestuurder of ambassadeur en beschermvrouwe bij NFH: https://www.nahf.nl/over-nahf/bestuur/

We zijn op zoek naar een nieuwe Secretaris. Voel je je aangetrokken tot onze missie en herken je je in de onderstaande kwaliteiten? Neem dan graag contact met ons op.

  • Geïnteresseerd in het leggen van nieuwe verbindingen en contacten
  • Open en communicatief
  • Groot netwerk relevant voor de NFH missie
  • Bereidheid om als Secretaris “hand- en spandiensten” te verrichten.

De tijdsbelasting omvat deelname aan 4 – 6 bestuursvergaderingen per jaar, en – als Secretaris – helpen met de voorbereiding en verslaglegging ervan.

Neem bij interesse graag – bij voorkeur – via email contact op met de voorzitter van de NFH Council, Sabine Pinedo, info@nfhfoundation.com en geef graag kort aan wat je aantrekt in de functie en waarom je er geschikt voor bent. Vragen kun je (ook) stellen aan de NFH executive, Rob Wolters, via rob@nfhfoundation.com of 06-53691866.