Mededeling!  In verband met de beperkingen ingesteld ivm het coronavirus is deze bijeenkomst verdaagd. De nieuwe datum zal worden bekend gemaakt zodra er meer duidelijkheid is. 

Geïnspireerd op de seizoensbijeenkomsten van de – per 1 januari 2020 opgeheven – Beroepsvereniging Groene Zorg (BVGZ) heeft NFH de Seizoensbijeenkomsten Natuur & Gezondheid geïntroduceerd. Het zijn dagen waar mensen ervaringen delen om van elkaar te leren, elkaar inspireren en op een ongedwongen en informele manier met elkaar zijn.  Op een seizoensbijeenkomst worden relevante thema’s besproken en informatie over gezondheid en natuur uitgewisseld.

De seizoensbijeenkomsten hebben een sterke “buitencomponent”. In de natuur elkaar ontmoeten, de natuur ontmoeten, jezelf ontmoeten. De bijeenkomsten zijn een hele dag.

Graag nodigen we jou als lid van de gemeenschap van Nature For Health of als voorheen lid van de BVGZ of als anderszins geïnteresseerde uit, voor de eerste seizoenbijeenkomst van 2020 op 21 maart van 10 tot 16 uur. Het is een lentebijeenkomst, met als – passend – motto “Kom maar uit je bol”!

We hebben samen met Yoke de Wilde, die de dag begeleidt, een mooie locatie gevonden bij Kiemkracht 64 in Malden. Geschikt om zowel binnen als buiten te leren en ervaren wat de natuur kan bijdragen aan de ontwikkeling van onszelf, onze gezondheid en die van onze omgeving en de mensen die we al dan niet in professionele context begeleiden.

Geïnspireerd door de natuurwijsheid van Noord-Amerikaanse Indianen, Kelten en Aboriginals heeft Yoke de BLOEI methode© ontwikkeld. Een natuurlijk, cyclisch model voor groei, ontwikkeling en professionele begeleiding.

Deze dag zal ze aan de hand van je eigen ontwikkelvragen laten kennismaken met dit model en praktische natuurlijke werkvormen, die je daarna ook zelf kunt inzetten in je werk.

Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.