NFH’s community is “alive & kicking” en groeiende.

Recentelijk zijn twee nieuwe NFH Council leden (bestuurders) toegetreden, die beiden werkzaam zijn in de gezondheidszorg, te weten Andries Noback en Sabine Pinedo.

Andries is senior levenscoach voor mensen met autisme, was penningmeester van de per 1 januari 2020 opgeheven Beroepsvereniging Groene Zorg (BVGZ) en was voorzitter van de regio Gelderland van de Nederlandse Vereniging van Autisme. Andries is toegetreden als bestuurslid en penningmeester.

Sabine is internist, zorgondernemer, keynote- en TedX-spreker. Daarnaast is ze actief in preventie, positieve veranderingen in levensstijl en (online) zorginnovaties. Ze is medeoprichter en directeur van Vital10. Sabine is tevens bestuurder van de Ingeborg Douwes Stichting.

Eind 2019/begin 2020 traden Agnes van den Berg en André Hoek toe. Agnes is Bijzonder Hoogleraar Beleving en waardering natuur en landschap aan de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen, Rijksuniversiteit Groningen, en eigenaar Natuurvoormensen – omgevingspsychologisch onderzoek. André Hoek is directeur Hoek Hoveniers, lid van Branchevereniging VHG – Voor ondernemers in het groen). Hij was betrokken bij de oprichting van NFH in 2013.

Cora Postema, voormalig uitvoerend bestuurslid van BVGZ, werd ambassadeur van NFH. Cora is Ont-dekkingsreiziger en staatssecretaris van het Ministerie van leven en organisator van de eerste vier NFH seizoensbijeenkomsten.

NFH’s Implementatie Team is erg actief en bestaat nu uit 8 leden en 1 adviseur.

De recent opgerichte Nature For Health Online Community heeft al over de 500 leden, en is nog steeds groeiend.

Ook is NFH blij met het groeiend aantal partners, waaronder (al eerder) de Buitenpsychologen en Pro Persona, en meer recent Feelz, Architecture of Cure, Stichting Buitenschool, FactorW, en NatureBliss. Tevens hebben de stichting Groene Stad en NFH besloten om samen te gaan werken. En binnenkort meer nieuws!

In komende nieuwsbrieven zullen NFH-ers en nieuwe NFH partners zich voorstellen.

Klik hier voor een overzicht van NFH partners.

————————————————————————————————————————

Voor meer informatie, email naar info@nfhfoundation.com of bel 06-53691866

(Foto: Maurits E. Wolters, 2020)