Tilburg, Amsterdam, 27 oktober 2021

Sacha de Boer is beschermvrouwe van Nature For Health geworden.

Sacha de Boer is bekend door haar werk als TV-presentatrice, haar fotografie en haar inzet voor een duurzame planeet en het vergroten van de bewustwording van het klimaatprobleem.

Sacha zegt: “De missie en het werk van Nature For Health spreken me erg aan. We zijn allemaal verbonden met de natuur, en kijkend met het oog van een fotograaf zie ik zoveel schoonheid, van een solitaire boom in Amsterdam tot ruige Arctische landschappen. Je kunt me vaak in de natuur vinden. Een stevige wandeling in het bos of langs het water geeft rust en haalt stress weg. Als dochter van een huisarts ben ik opgegroeid met het belang van gezondheid”.

De bestuursvoorzitter van Nature For Health, Sabine Pinedo, verwelkomt Sacha de Boer als beschermvrouwe, en zegt: “We zijn ontzettend blij met Sacha als NFH beschermvrouwe en voelen dat als een geweldige ondersteuning van onze missie en ons werk. Sacha is zeer betrokken bij de kwaliteit van leven van mensen en natuur. Ze is een erg sympathieke en open vrouw, die veel mensen weet te bereiken”.

Noot voor redactie:

De stichting Nature For Health (NFH) heeft als doel het verbeteren van de kwaliteit van het leven en de leefomgeving door het verbinden van gezondheid en natuur. Voor meer informatie, neem contact met NFH’s executive Rob Wolters via info@nfhfoundation.nl  of kijk op www.nfhfoundation.nl