Het project #SamenBlokjeOmdenken #Gelderland is in volle uitvoering, met mooie SBO-activiteiten voor jongeren / studenten. 

Al enkele van de geplande 10 activiteiten zijn uitgevoerd, waaronder Bare Feet Walk en Bijenhotel. Op korte termijn zullen de SBO Walking Apart Together activiteit plaatsvinden en Canoeing &Connecting. 

De activiteiten zijn ontwikkeld door studenten voor studenten, met een belangrijke rol van de studenten in het SBO Kernteam Gelderland. De activiteiten zijn zo ontwikkeld dat ze zowel bijdragen aan de mentale gezondheid van deelnemende jongeren als de kwaliteit van de natuur in Gelderland.

Studenten en studentenorganisaties van verscheidene onderwijsinstellingen zijn betrokken, van MBO tot Hogescholen en universiteiten. Ook de Nationale Jeugdraad is actief betrokken en andere organisaties. 

#SamenBlokjeOmdenken #Gelderland wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland. Het project wordt gecoördineerd door Nature For Health te samen met Lentekracht, en in samenwerking met Nudge en VU-Amsterdam, en Nature Academy.

Kijk hier voor de SBO #Gelderland activiteiten: https://www.samenblokjeomdenken.nl/gelderland