We beleven met ons allen, sinds maart, bijzondere tijden. We zouden dit het Corona tijdperk kunnen noemen. Iedereen blijkt het weer anders te ervaren. Toch lijkt het er op dat veel mensen in deze tijd ook de waarde van de natuur (her)ontdekken. Dat is, naast alle onzekerheid, een waardevolle vrucht voor de mensen en voor ons vakgebied. Het wordt steeds duidelijker dat de natuur goed is voor onze gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Onmisbaar zelfs, ook en misschien wel juist, in tijden van crisis. Omgekeerd echter, heeft de natuur ook de zorg van ons, mensen, nodig. Dat beginnen we ons gelukkig steeds meer te realiseren. Natuurvolken weten al duizenden jaren hoe zij succesvol kunnen samenleven met de natuur. Daardoor hebben de mensen, dieren, planten en de aarde zelf, al zo lang, in balans kunnen overleven en samenleven.

Inhoud
Tijdens deze Herfst Bijeenkomst “Oogsten van je Vruchten”, hebben we twee invalshoeken:

1) Welke ontwikkel-vraag heb je op dit moment rond je leven, je werk, je gezondheid of rond begeleiding van mensen? Een vraag, waar je wel een antwoord op zou willen vinden.

2) Ben je nieuwgierig welke innerlijke vruchten jij kunt oogsten, persoonlijk en/of professioneel, middenin deze Corona tijd? We hopen dat je op deze dag voor beide vragen, inspirerende vruchten mag vinden.

We nodigen je graag uit om door de verschillende oefeningen tijdens het programma, zowel persoonlijk ervaringen op te doen, als wel om te ontdekken hoe je mensen met hun eigen vragen, professioneel kunt begeleiden.

Gegevens
Datum: vrijdag 18 september 2020
Tijd: 10 tot 16 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Begeleiding: Yoke de Wilde, Bureau Smaragd Coaching
Prijs: 35,- voor oud leden van de BVGZ en 75,- voor overige deelnemers
Organisatie: Nature For Health

Locatie:
Kiemkracht 64
Hatertseweg 7a
6581 KD Malden

www.kiemkracht64.com

Meer over Yoke de Wilde
Yoke de Wilde is drs. Sociale Wetenschappen en heeft zich verdiept in de natuurwijsheid van (Nam) Indianen, Kelten en Aboriginals. Haar doel is om van hen te mogen leren, hoe we kunnen leven en werken, in balans, met de natuur. Hiertoe heeft zij, geïnspireerd door het medicijnwiel van de Indianen en het levenswiel van de Kelten, de BLOEI methode © ontwikkeld. Een natuurlijk, cyclisch model voor groei, ontwikkeling en professionele begeleiding. Daarnaast heeft zij vele natuurlijke werkvormen ontwikkeld, om praktisch met dit model te kunnen werken.

Bronnen
Boeken van Yoke zijn op 18 september ter inzage en/of te koop (contant of pin)
“Spirit in je werk, natuurwijsheid als inspiratie”
“Natuur als Coach, vakgebied in BLOEI”
Voor achtergrond informatie zie: www.smaragd-coaching.nl

Aanmelden?
Wil je deze dag bijwonen? Stuur dan een mailtje naar jasperina@nfhfoundation.com!

PS Let op, er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar (informatie 21 augustus 2020).