Eind April 2020 werd Nature For Health 1 % for the Planet non-profit partner, voorgedragen door de 1% for the Planet business partner Suslight Nederland. Suslight was voor twee jaar op een rij Best for the World Honoree.

We zijn er trots op dat we deze internationale status hebben gekregen, die ook heel goed past bij onze eind vorig jaar verkregen ANBI status.

1% for the Planet is een wereldwijd beweging die bedrijven en individuen inspireert om acties voor de gezondheid van onze planeet te ondersteunen.

Bedrijven of individuele personen die lid zijn van dit netwerk dragen ten minste één procent van hun jaarlijkse omzet bij aan dit type acties via steun aan 1 % for the planet non-profit partners.

1%  Percent for the Planet evalueert de staat van dienst, geloofwaardigheid en impact van de non-profitorganisatie en verifieert ook de bijdragen van de aangesloten bedrijven.

Nature For Health wordt een van de goede doelen waaraan Suslight 1% van haar jaarlijkse omzet doneert.

Bent u geïnteresseerd om Nature For Health via het 1 % for the Planet netwerk te ondersteunen? Klik dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op.