Woensdag 7 augustus 2019 kwam de NFH Strategy & Netwerk Council bijeen op ons prachtige ‘groene’ kantoor in Berkel-Enschot. We bespraken de ontwikkelingen van de afgelopen tijd, de plannen voor de toekomst, de nieuwe huisstijl, de verschillende projecten in ontwikkeling, en de sterk uitbreidende ‘community’.

We mochten Tjisse Brookman verwelkomen als nieuw lid van de Council. Tjisse is een expert op het gebied van natuur en gezondheid en heeft een groot netwerk op dit vlak. Verder is besloten tot de oprichting van het NFH Implementatie Team, met als kernteamleden Rob Wolters, Jasperina Venema en Chantal Wuijster. Essentieel onderdeel van het team zijn bovendien de zes NFH associates, die nauw met NFH samenwerken. We verwachten dat er op korte termijn nog meer betrokken mensen zullen aansluiten.

Verder aanvaardde de Council een statutenwijziging en het werkplan 2019-2020 dat de prioriteiten beschrijft op het gebied van inhoudelijke thema’s, de forumfunctie, communicatie en financiering. De vergadering werd afgesloten met een informeel samenzijn, waar Joop van Hezik werd bedankt voor zijn bijdrage aan NFH in de tijd dat hij (de eerste) directeur van de stichting was. Bert van Helvoirt, grondlegger van NFH, memoreerde het hoe en waarom van de oprichting destijds en zei blij te zijn dat NFH ‘alive & kicking’ is en met zoveel nieuw elan een nieuwe fase ingaat.