Ellen van Bodegom is nieuw lid van het NFH Implementatie Team. Hieronder stelt ze zich voor.

Graag stel ik mij voor als nieuw lid van het Nature For Health Implementatie Team. Ik ben Ellen van Bodegom. De laatste tijd werd ik al tweemaal ‘stadsregisseur’ genoemd. Ik vond het een mooie term omdat dit staat voor mijn kernwaarden; veranderen door te verbinden én idealisme (durven dromen) versus realisme (Rotterdamse aanpak; handen uit de mouwen en doen). Ik omarm de uitgangspunten van NFH. Logisch vanuit mijn roots in het brede zorg(verzekerings-)veld en vanuit mijn overtuiging dat anders organiseren en (samen)werken kan en moet. Juist in deze tijd van SDG doelen, vitaliteit en succesvolle ondernemingen waar werknemers graag bij werken. De buitenomgeving (zeker de natuur!) speelt daar een belangrijke rol in en die kan alleen maar meer en beter worden benut. Voor NFH zet ik daarbij graag mijn netwerk, kennis en kunde in. Te beginnen met Groen voor de Zorg. Meer weten? Neem gerust contact op!