Berkel-Enschot, Amsterdam

Vandaag heeft de Council van Nature For Health (NFH) Sabine Pinedo gekozen tot haar bestuursvoorzitter.

Bestuursexecutive Rob Wolters zegt namens NFH: “We zijn erg blij met het toetreden van Sabine. Ze werkt in het hart van de gezondheidszorg, is innovatief en – wat het belangrijkste is – ze is erg geïnteresseerd in het welzijn van mens en natuur, en de samenhang ertussen .”

Sabine is internist, zorgondernemer, keynote- en TedX-spreker. Daarnaast is ze actief in preventie, positieve veranderingen in levensstijl en (online) zorginnovaties. Ze is medeoprichter en directeur van Vital10. Sabine is tevens bestuurder van de Ingeborg Douwes Stichting.

Sabine is innovatief en altijd bezig met van het verbeteren van de zorg en de vorm van behandeling. Innovatie, preventie, zorg op afstand en zorg dichtbij (‘de dokter in je broekzak’) zijn begrippen die haar motiveren.

Ze  is een voorloper op het gebied van online-patiëntenzorg. Ze is (mede)eigenaar en oprichtster van een landelijk opererende (on-line) trombosedienst (trombovitaal.nl), een landelijk opererend hartrevalidatie concept (cardiovitaal.nl) en een ZBC (stichting hearts4people) dat in het Arterium in Amsterdam gehuisvest is.

Sabine Pinedo stelt naar aanleiding van haar toetreding als NFH voorzitter: ““Ik hoop met deze toetreding verbinding te kunnen leggen tussen gezondheid en vitaliteit van mensen en de gezondheid en vitaliteit van de natuur. Healthy Me, Healthy You, Healthy Planet”.

—————————————————————-

Voor meer informatie:  info@nfhfoundation.com of bel 06-53691866